Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Libresse

Maandverband en inlegkruisjes

Producten

Libresse Maxi Goodnight is voorzien van superabsorberende parels die vocht opnemen, doorlekken voorkomen en geurtjes neutraliseren. Ons wat langere Libresse Maxi Goodnight maandverband heeft vleugels om het op zijn plaats te houden, zelfs als je een onrustige slaper bent. Het is zacht voor je huid en dankzij de SecureFitâ„¢ technologie sluit het perfect aan bij je lichaam. Libresse Maxi Normal maandverband biedt veel draagcomfort en de bescherming die je \'s nachts nodig hebt. Het is een iets dikker maandverband (6mm), superabsorberend en voelt heerlijk zacht aan

Libresse Ultra Normal is een superdun discreet maandverband met een groot absorberend vermogen.

Libresse Ultra Long Wing is een maandverband voorzien van SecureFitâ„¢ technologie. Het maandverband heeft een speciale voor- en achterkant. Dit unieke ontwerp zorgt dat het mooi op zijn plaats blijft en je lichaamsbewegingen volgt en dus doorlekken helpt voorkomen.

Libresse So Slim is het dunste inlegkruisje wat wij in ons assortiment hebben! So Slim en light dat het haast niet opvalt. Maar dat je wel een fantastisch fris gevoel geeft de hele dag! Libresse So Slim inlegkruisjes passen in elk type ondergoed. Deze Libresse inlegkruisjes zijn apart verpakt dus makkelijk voor onderweg en altijd een fijn fris gevoel! Het is lekker flexibel. Bovendien hebben de Libresse So Slim inlegkruisjes een ademende onderzijde, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Libresse inlegkruisjes. Voor een fris en comfortabel gevoel. Voel je schoon en fris, altijd en overal.