Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Over TamPost

Vrouwen “vergeten” vaak (on)bewust om tampons of maandverband aan te schaffen. Ze denken altijd nog wel ergens wat te hebben liggen of het komt wel als het zover is. Uiteindelijk is er op het moment van aanvang vaak niets voorhanden. Het zijn nou eenmaal niet de meest leuke artikelen om aan te schaffen. TamPost speelt handig in op dit ongemak met haar abonnements-service op tampons, maandverband en inlegkruisjes en zorgt ervoor dat het pakket ruim op tijd voor iedere cyclus bij de klant in huis is.

Één vrouw bedacht één simpele oplossing voor alle dames die zich herkennen in bovenstaande situaties: TamPost!

TamPost is een abonnements-service die zorgt dat tampons, maandverband en inlegkruisjes op het juiste moment in huis zijn. Op het gewenste tijdstip valt er maandelijks een discreet doosje met daarin een door de klant zelf samengesteld pakket op de deurmat.
Het team van TamPost weet als geen ander hoeveel ongemakken er maandelijks overwonnen moeten worden en maakt het zo voor elke vrouw ietsje makkelijker! Het team van TamPost is gestart in de incubator van Crosspring Lab in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.